Java.com

Ladda ned Hjälp

Utskrivbar version

Återställ säkerhetsmeddelanden genom att rensa tidigare sparade säkerhetsbeslut


Denna artikel gäller för:
  • Java-versioner: 7.0

Från och med 7u51 har användare ett alternativ att återställa alla säkerhetsmeddelanden som var dolda mer än 30 dagar innan den senaste utgåvan installerades.

Alternativet att dölja ett meddelande är framöver inkluderat i vissa säkerhetsmeddelanden som visas när applikationen startar. Om du vill försäkra dig om att systemet fortsättningsvis är säkert rekommenderar vi att du regelbundet återställer de meddelanden som har dolts. Om meddelandena visas igen kan du granska applikationerna och se om du fortfarande vill att de körs.

Du återställer meddelanden som tidigare har dolts genom att i kontrollpanelen för Java klicka på Återställ säkerhetsmeddelanden. När du ombeds att bekräfta valet klickar du på Återställ alla. Nästa gång som applikationen startas visas applikationens säkerhetsmeddelande.


Du kanske även är intresserad av:



Välj språk | Om Java | Supportalternativ | Utvecklare
Sekretess | Användningsvillkor | Varumärken | Friskrivning

Oracle